Header

Vitamin C Face Serum
  • Vitamin C Face Serum

Vitamin C Face Serum

239,00 kr.
Inkl. moms

Serum med 10% ren c-vitamin

available
På lager

Vitamin C Face Serum

Super serum ideel til solskadet og beskadiget hud og hud der mangler elasticitet og fylde. Denne serum hjælper huden til at opretholde kollagen og virker genopbyggende på hud der er skadet p.g.a. solen og andre miljømæssige faktorer og oxidativ stress. Forebygger mod for tidlig ældning af huden og reparerer solskadet hud og blødgør fine linjer og rynker.  

Koncentreret serum med C vitamin, E vitamin og vin ekstrakt. Denne kombination af stærke antioxidanter beskytter huden mod frie radikaler, øger kollagen syntesen og forebygger fine linjer og rynker. Beskytter mod solens skadelige ultraviolette stråler som giver solskader og pigmentpletter. Resultatet efter regelmæssig brug er en tydelig forbedring af hudens tilstand, som vil blive lysere, mere jævnog stålende og fremstå yngre.

C vitamin er tilsat i form af stabiliseret L-ascorbinsyre (10%) er en aktiv form af vitamin C som det forekommer naturligt. For at booste dets virkning og gøre det stabilt har vi tilsat vin ekstrakt. Da L-ascorbinsyre kun er i stand til at trænge ned i huden hvis det har en pH på under 3,5 er dette produkt ikke velegnet til meget sensitiv hud samt rosacea.

Vin ekstrakt - (1%)er en kraftig antioxidant, som er rig på polyfenoler der beskytter cellerne mod skadelige påvirkninger. Har anti-inflammatoriske egenskaber og virker beskyttende mod frie radikaler. Den kommer fra Reims i Frankrig.

Panthenol (provitamin B5) fugter din hud og hjælper huden med at opretholde en naturlige fugtbalance, gør huden glat og reducerer inflammation og irritation.

Hyaluronsyre giver et kraftigt fugtboost til huden. Virker udglattende, forbedrer elasticitet og opstrammer huden. Reducerer eksisterende rynker og forhindrer dannelsen af nye rynker. Hyaluronsyre reducerer fremkomsten af fine linjer og rynker, styrker collagen og elasticitet.

Påfør på renset hud og før en fugtighedscreme/solcreme. Brug kun en lille mængde svarende til et eller 4 dråber og påfør på ansigt og hals. Undgå øjenområdet. For bedste resultat brug denne serum inden 3-4 måneder og gerne sammen med en solcreme.

30 ml. 

pH 3,5 Olie-fri.

Vegansk

Bedst velegnet til normal/fedtet hud

Aqua, L-ascorbic acid, Glycerin, Panthenol, Caprylyl/capryl Glucoside, Alcohol, Wine Extract, Sodium Gluconate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Tocopherol, D Pantolactone, Lactid acid, Polyglyceryl-6 Oleate, Sodium Surfactin, Citrus Nobilis Peel Oil, Limonen, Linalool, Citronellol

Ny vare

relaterede Produkter