Header

Olive Leaf Face Mask
  • Olive Leaf Face Mask

Olive Leaf Face Mask

139,00 kr.
Inkl. moms

Fugtende og nærende ansigtsmaske

available
På lager

Olive Leaf Face Mask
 
Luksus ansigsmaske brugt hos professionelle kosmetologer. Genopbyggende tørmaske med spirulina og olivenblade. Professionel ansigtsmaske til hjemmebrug. Olivenblade er fyldt med antioxidanter og spirulina er en alge der er utrolig rig på næringstoffer. Fordele:
  • God til sårheling og ar.
  • Tilfører næring og fugt.
  • Forebygger for tidlig ældning.
  • Renser porerne.
  • Opstrammer huden.
Rig på vitaminer, mineraler, fedtsyrer og aminosyrer som vitamin C, B1, B5, B6, E og zink, kobber, mangan, beta-caroten, gamma-linolensyre som beskytter hudcellerne og medvirker til dannelsen af nye cellemembraner.
Brugsanvisning: Brug en køkkenvægt og vej ca. 20 gram tørmaske (svarer til halvdelen af krukken) og bland det med 60 gram koldt vand. Vandet skal ca være 20 grader. Hvis vandet er for varmt vil masken  stivne for hurtigt. Bland massen til den er homogen og påfør på ren hud (undgå øjenområdet). Lad den sidde i 15 minutter og træk derefter masken af i et stykke. Den bliver som gummi, så den er utrolig let at fjerne.
40 gram. Der er rigeligt til 2 luksus behandlinger.
Solum Diatomeae, Sepiolite, Calcium Sulfate, Algin, Tetrasodim Pyrophosphate, Olea Europaea Leaf Powder, Spirulina Maxima Powder, Xanthan Gum, CI 77288, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, CI 19140, Magnesium Oxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499, Limonene
Ny vare

relaterede Produkter