Om Soul Beauty

person Posted By: Soul Beauty list In: Hudpleje access_time On: comment Comment: 0 favorite Hit: 180

Hvem er vi ?

Økologisk hudplejei Soul Beauty - tanken bag...

 


Dansk hudpleje skabt og produceret i Danmark. "Husk - hvad du putter på huden, optages af kroppen - brug økologisk hudplje"

 

Produktudviklerne bag økologisk hudpleje i Soul Beauty, Charlotte Linnet og Conni Dalsgård Nielsen, er begge uddannede biopater der ved, at menneskets helbredstilstand anskues i biopatien som en naturlig konsekvens af dets samspil med miljøet, og af dets forhold til andre mennesker, og sig selv.

 

Biopati er en alternativ helhedsterapi, en kombination af amerikansk biologisk medicin, tysk immun- og symbioseterapi og skandinavisk naturmedicin. Vores tro på at krop, sjæl, sind og naturen er en helhed, har været til stede længe, men biopatiens redskaber har for os været uundværelige i udviklingen af økologisk hudpleje.Læren om vitaminer, mineraler, urter har givet os en tro på at vi ved hvad vi gør, og kender deres virkestoffer og egenskaber. Vores viden indenfor vitaminer, mineraler og urter, bruges således i udviklingen af økologisk hudpleje. 
Vores ønske er at kunne tilbyde dig enkle, rene og effektive skønhedsprodukter til både krop og sjæl.

 

Vi bestræber os på at kunne levere skønhedsprodukter som kan leve op til selv de største navne indenfor skønhed og hudpleje, samtidig med at vi tager fuld hensyn til både miljøet og dit helbred. Kravet om rene, naturlige og økologiske produkter er stigende hos forbrugerne. For at denne tendens skal blive ved med at stige kræver det at produkterne faktisk kan levere et synligt resultat. Vores mål er at skabe "high-performance" økologiske hudplejeprodukter som virkelig gør en forskel. Din succes som forbruger er vores succes som firma.

We are proud to call Denmark home

We will continue to be committed to Denmark as a business location

We create our own products and the raw materials used by Soul Beauty may only be obtained without cruelty or harm to animals.

We do belive that everything the skin needs can be found in nature

 

"The finest clothing made is a person's own skin, but, of course, society demands something more than this"  Mark Twain

Med venlighilsen

Charlotte Marlene Linnet / produktudvikler/dagligleder

Conni Dalsgaard Nielsen / produktudvikler/dagligleder

Lisbet Linnet                    / grundlægger/Adm. direktør

Dorte Heinrich                 / technical manager

Ninna Stolarczyk             / web-master

Comments

Leave your comment

søndag mandag tirsdag onsdag torsdag fredag lørdag januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december