Vind økologiske skønhedsprodukter
Soul Beauty på dansk
Soul Beauty in English

R

 

Rasul-ler
Rasul-ler er en ler-type fra Marokko. Den udvindes i Atlasbjergene og er kendt siden antikkens dage. Den er mild og skånsom mod hud, hår og hovedbund. Det absorberer fedt og snavs uden at skade hudens naturlige fedtstoffer. Giver dig en smuk hud og blankt hår.
Hvis du er følsom overfor tensider ( sulfat ) er dette et glimrende alternativ til krops- og hår-rengøring.

Ricinusolie
En fed olie der virker meget rensende, den er udvundet af Ricinus frø som stammer fra Indien og Kenya.

Risklidolie/voks
Ris er en urgammel plante og indeholder store mængder e-vitamin. Olien gør huden blød og smidig og optages ganske hurtigt. Den hjælper endvidere huden til at bibeholde sin fugtighed. På grund af sit store indhold af antioxidanter er den særdeles god til moden hud. Bruges den til øjenomgivelserne er den super til hævede øjne og mørke render. Som hårolie afhjælper den slidt og porøst hår der har været udsat for farve og permanent.

Rosakvarts
Rosakvarts befordrer harmoni, balance, ro og kærlighed.

Rose absolut
Udvindes gennem destillering af rosenblomster. Den er særlig velegnet til sart, følsom og irriteret hud. Anvendes ved sprængte blodkar, eksem, rynker og inflammation og moden hud.

Rosenolie
I alkymien står rosen for guddommelig kærlighed. Rosen olien er Dronning blandt dufte og er perfekt i sin skønhed. Rosen vokser næsten overalt i verden. Rosen olien lindrer hudproblemer, fremmer dannelse af nyt væv og er beroligende. Rosen olie er god til foryngelse ved ældet og rynket hud derudover healer rosen olie blodsprængninger. Rosen olie åbner hjertet for kærligheden og styrker kredsløbet. 

Rosentræ
Udover at være kendt i parfume-industrien er den også særdeles nyttig som hudplejemiddel. Duften er rosenagtig. Er vævsopbyggende og celle-stimulerende og reducerer rynker, ar og strækmærker.
God til sart og irriteret hud. Styrker immunforsvaret og god mod jetlag. Et beroligende, afstressende elskovsmiddel der samtidig opløfter tankerne

Rosenvand
Vores rosenvand er udvundet af de skønneste rosenblade fra økologiske dyrkede roser. Rosenduftende vand som har en lindrende og svagt sammentrækkende og kølende effekt på din hud. Det plejer, fugter og forynger. Passer til alle hudtyper. Super som moisturizer på din rejse, specielt om bord på flyet hvor du undgår at din hud bliver dehydreret.

Rosmarin
Rosmarin er en af de stærkeste aromatiske midler og bruges i mange medicinske sammenhænge. Den har ry for at bringe lykke og genopbygge helbredet.
Duften er stærk, frisk og kamferagtig. God til trætte og ømme ben samt dårligt kredsløb . Anvendes mod akne, eksem, skæl og hårtab. Effektiv mod fysisk og mental træthed.

Rød te
Rooibush er Hollandsk og betyder rød busk, busken gror i det sydligste Afrika. Rød te er en stærk antioxidant og mineral te uden garvestoffer og koffein, den kaldes også Massai te.
Rød te indeholder mange mineraler, antioxidanter, kalium, kalcium, mangan, flavonoider, magnesium, jern og E vitamin. Rød te fremmer immunforsvaret og er en god skønhedskur for din krop. Rød te er meget afspændende og har en aldringshæmmende effekt indvortes som udvortes og styrker alle cellerne.

Røllike
Brugt i Kina til at tyde spådomme og i Skotland mente man den gav beskyttelse mod det onde. Den var ligeledes kendt af korstogsridderne som et udmærket sårhelende middel og gav det derfor navnet ”græsset der stopper blødning” Det er kredsløbs- og hormonregulerende. Udvortes bruges røllike til huden ved udslæt, eksem, ar, akne og tør hud. Virker opløftende

Rørsukker
Rørsukker indeholder naturlige mineraler og har længe været kendt for sin velgørende virkning på huden. Rørsukker er fugtgivende og særdeles god til sart hud på grund af dets anti-inflammatoriske og beroligende egenskaber.

Dankort eDankort Visa MasterCard
Soul Beauty Præstøvej 3 - 4700 Næstved - Telefon: 20 29 51 04 - CVR: 36371714 - E-mail: soulbeauty@soulbeauty.dk
Handelsbetingelser
Kontakt os